skordedags_persilja
Persiljan har växt och växt och växt, trots att den inte fått särskilt mycket kärlek i sommar. Nu har jag skördat en hel del. Sköljt, torkat, hackat och fryst in. Persilja är en av mina favoritörter. Det är en god känsla att ta upp egen persilja ur frysen framöver.

skordedags_chili
Chilin får dock växa på sig lite till innan jag börjar skörda av den. Den har haft det soligt, men det har ju varit rätt kallt om nätterna hela sommaren så den tar nog ytterligare lite tid på sig. Håll tummarna för varma, soliga dagar så att alla blommor som är kvar utvecklar frukter.

I´ve harvested my parsley from my little green house. I´ve chopped it up and deep freezed it into bags. Nice and easy to use. The chilis will have to wait a bit. Keep your fingers crossed for warm and sunny days so that the chilifruits will grow even more.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange