lavendelgomma2
Jag fick ett randigt paket i brevlådan. I paketet låg denna förtjusande lavendelkorg/lavendelgömma. En finfin present från min kamrat Pia. Pia som kan allt tror jag, allt möjligt fantastiskt kommer ur hennes händer. Tack så hjärtligt.

lavendelgomma
Det ser lite komplicerat ut att göra, men efter att ha kikat runt lite på nätet så verkar det görligt faktiskt (med lite träning). Har du lavendel hemma och vill testa att göra en korg så hittar du en instruktion HÄR och här kommer en film:

Nu skall jag hänga min fina lavendelkorg i garderoben.

I´ve gotten a present, in the mail. My friend Pia sent me this beautiful lavender bottle/wand. Not as difficult to make as I thought.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.