Broderiutmaning_allt_1
Broderiutmaning_allt_2
Förra veckan berättade jag om en broderiutmaning. Som vi i vår lokalgrupp (Broderiakademin) har i höst. Nu har vi träffats och vi har fått allt material. Jag tycker att det är otroligt fascinerande att det är en så enhetlig färgskala – väldigt grafisk egentligen – och detta utan att ha pratat med varandra. Allt detta material måste finnas med på vårt broderi – i alla fall delar av det. Det vita tyget är vårt bottentyg och vi får jobba två- eller tredimensionellt. Det enda vi får lägga till är broderitrådar – i vilka färger vi vill.
Undra sa flundran vad jag skall göra av det här? Det vore roligt att jobba tredim, men jag vet inte hur. Jag måste tänka noga på detta.

We´re having an embroidery challenge in our group (embroiderers gulid). This is all the material we are allowed to use, except threads. Every single different material have to be represented in our piece, but it´s up to you how. I don´t know yet what I want to do, it would be fun to go 3D, but I don´t know. I have to think about this.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Broderiutmaning II

  1. […] den där vi alla har bidragit med material och broderiet måste innehålla något av allas material. HÄR är allt material presenterat. Jag har vänt och vridit på materialet, på alla delar, och inte […]

  2. […] broderiutmaningen som vi haft i vår broderigrupp = materialutmaningen, under hösten och vintern. HÄR presenteras allt material, som det såg ut när vi fick det. Jag tänkte faktiskt från allra […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.