en_ode_o
Ibland behöver man vara någon annanstans än där man brukar vara. Ibland infinner sig ett behov av en plats där det inte finns så mycket annat att göra än att bara vara, prata och gå omkring. De gångerna man önskar att man hade en öde ö, då finns det öar att åka till. Alla är inte riktigt öde, men i alla fall väldigt tomma. Kanske kommer det med en termos kaffe eller iste, eller så kanske middag av det som fanns i kylen. Ibland kommer en filt med, ibland ett par ihopfällbara stolar och så sitter vi där och bara är och pratar och umgås och har det riktigt bra.

Sometimes I just feel like going to a desert island. So we do – take the boat and go off to one of the small islands nearby. Just for ourselfs – talking, eating, drinking coffee. Islands are a good thing.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange