staltradsblommor_kurs

Jag har två kurser på gång lite senare i juni. Dels en ståltrådskurs och en skrivarworkshop. En kort inspirerande workshop, en kväll för dig själv med det du har lust till. Kurserna hålls ute i Skeppsvik i min lilla kurslokal vid havet. Blir dessa workswhops fulla, så fyller jag på med nya datum. Klicka på länkarna så får du mer information eller skicka mig ett mail på : info(at)designmadde.se. Jag ger också workshops och kurser här hos mig eller i annan lokal för kamratgänget, födelsedagsbarnet etc. och vi bokar in ett datum som passar just er. Hör av er om ni har frågor. Ha en fin dag.

skriva_poesi_kurs

I´ve got two workshops in june – one with wire and the other one with poetry. Click on the links or send me an e-mail if you are interested or want to know more: info(at)designmadde.se
/Madde

 

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tolv =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange