planket
Jag måste få berätta om min helg. Min helg som varit varit fylld av intryck. Min helg som varit full av möten. I lördags så besökte jag och kamrat Planket – en fotoutställning i en av Umeås parker. En skön fotoutställning där proffs och amatörer delade på enkla plywoodskärmar.

gangtunneln_vid_kyrkan
Jag hade med mig kameran till stan också och det blev en del bilder. Bland annat fotade jag en del i en av cykel- & gångtunnlarna och hade sett fram emot alla målningar där. Men döm om min förvåning, inte en enda målning. Allt är borttaget och jag förstår verkligen inte varför. Umeå är en helt bedrövlig stad med noll insikt om schysst gatukonst.

matcha
Jag har också varit på ett trevligt 40-års kalas i helgen. Jag hade då på mig den blå prisma-klänningen. Till den valde jag rosa kalasbyxor och mina nya röda skor. Jag kom också på att jag i mina gömmor hade en väska som passade alldeles utmärkt till – min fina 1970-tals väska med påklistrade plastpärlor och plasthandtag. Kläder jag blir glad av (och det blev tydligen andra, jag fick en massa komplimanger).

poesibiblioteket
I går så träffades mina skrivande vänner och jag. Vi pratade, vi läste, vi samtalde och vi skrev. Vi tipsade och tog emot. vi reflekterade och peppade. Det är så otroligt energigivande och jag blir så glad av skrivarvännerna. Puss och kram på er.

I have to tell a little about my weekend. I visited an outdoors photo exhibition Planket and I took some photos. I went to a party and wore my blue dress and yesterday my writing group and I met and had a great day.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Mina senaste dagar

  1. Tyg och otyg skriver:

    Vilken fin kalasoutfit! Den blir jag också glad av.
    Nu förstår jag varför det var så mycket folk i Döbelns park i lördags. Jag var i Umeå på klassåterträff och promenerade förbi parken och konstaterade att det måste vara något som pågick där, men hade ingen tid att gå in och titta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange