husmalning_skylift
Vi fortsätter jobba på huset den här helgen, dock utan skylift (som var otroligt rolig att köra och använda, nästan så att jag skulle vilja ha en egen). Det är lite måleri och annat fix kvar. Det lilla växthuset skall göras i ordning – det är nog lite för tidigt att sätta ut chiliplantorna dock. Förhoppningsvis får vi i båten, förutsatt att bryggan mår bra och vi får ordning på den. Det finns lite trädgårdsjobb att göra och så blir det kanske lite plantering av sommarblommor. Så håll tummarna för blå himmel och sol och inte så himla blåsigt. Jag önskar bättre arbetsväder än förra helgen i alla fall.
Må fint!

Still working on the house – a little bit of paint job to do and some other things that needs to be done. So keep your fingers crossed for good weather.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange