hushjarta_1
hushjarta_2
hushjarta_3
Hemmets och husets hjärta, här är det. Eller i alla fall ett av dem. Här är det återigen min kamrat Britt som står för inspirationen. Med några knippor ris – allt funkar bara det är tunna fina grenar – formar du ett hjärta. Använd ståltråd eller snöre och vira om så att det håller formen. Jag känner dock att detta vore enklare att göra på våren innan löven slagit ut eller kanske på hösten. Å andra sidan går det ju att rensa bort alla löv också om man verkligen vill göra ett hjärta på en gång.
Jag tycker att det är riktigt fint.

I love this heart. It´s easy to make -you just need string (or wire) and brushwood. Perhaps it would be better to make one in the early spring, before all the leaves. But you can make it now too, it´s just a bit more work taking away all the leaves.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange