en_egen_organzaflagga
egen_organzaflagga
Jag har gjort en egen. En vacker organzaflagga står nu i min trädgård och är hur fin som helst. Jag har länge älskat de vackra flaggorna på Gotland som jag visade härom veckan. Så nu har jag gjort en egen. Det är superenkelt och kräver bara ett metspö, en lina och organza (jag använde syntetorganza). Jag gjorde en liten annan variant än de gotländska, jag knöt flagglinan i fundamentet (jag använda inga stenar/tyngder) så vi får se om det funkar. Jag är så nöjd med den och dess transparens, med organzans glans och hur lätt den dansar. Det är också roligt med alla som kommenterar den och tycker om den. Min sötaste granne ropade högt över byn härom dagen om hur fin hon tycker att den är. Sånt känns bra.
Jag tror faktiskt att jag skall göra en till. Det tror jag blir ännu finare.

I´ve made my own. An organza flag. So llight, so transparent, so shiny, so beautiful. I´ve loved the ones I´ve seen on Gotland for so long and now I´ve got my own. Yay.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Bara min

 1. Elin skriver:

  Superfin! Passar extra bra så nära vattnet tycker jag. Lite segellikt också är det ju ett metspö :)

 2. eva albrektsson skriver:

  Blir sugen på att också göra en!! Den blev jättefin

 3. Textil och sånt skriver:

  Ja gör flera – då blir det mer liv och rörelse. Och tänk vad du kommer att minnas Gotland!
  Finemang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange