1989_alsta_fhsk
_kontaktkopia_tre_bilder
Rensar i röran och i ett kuvert ligger en massa negativ och några kontaktkartor. Bilder jag knappt ser för att det är så små. Svartvitt. Lägger en kontaktkarta i scannern. Drar upp dem så stort jag kan, det är enkelt i den digitala världen. Bilder jag glömt och knappt visste fanns visar sig. En hel serie porträtt. Vi fick visst en porträttuppgift en gång. Porträtt regisserade av mig själv och assisterade av min fotokamrat. Återblick. Att hitta skatter i röran.
Det blev förresten inte mer rensat den dagen, jag fastnade i alla bilder.

I found an envelpoe with negatives and a couple of contact prints. Portraits of me, from a long time ago. Portraits directed by me and assisted by a friend. Portraits I´ve forgotten about. Black and white. Retrospection. Treasures.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange