painted_guru

Inspiration är livsnödvändigt – på alla möjliga plan. Inspiration för matlagning, litteratur, egna kreativa uttryck, promenader eller biobesök. Vi behöver inspireras av något, av någon, någon gång. Jag har nu ett kreativttets-inspirationsbehov och hittade då till Bebe Butlers The painted guru – en intervjuserie med 21 olika människor som kommer att tala om hur konst kan hela och inspirera själen och sinnet. Serien är gratis och startar den 11 juni. Man anmäler sig via länken och får också ett intro av Bebe.
Jag ser fram emot detta även om jag inte riktigt vet vad det är och inte riktigt känner till alla människor som talar. Men människors historier och erfarenheter är bra grejer, erfarenhetsutbyten ger inspiration och energi.

Bebe arbetar också med yoga och gör riktigt bra meditationer. Sätt dig på en stol, rak i ryggen och utan att korsa ben eller armar, lägg dina händer i ditt knä med handflatorna uppåt, blunda och lyssna:

In search for inspiration I found Bebe Butler and her The painted guru. I´ll be following this.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.