tygburkar_1
tygburkar_2
tygburkar_3
Måste få visa er helt fantastiska tygburkar som vi gjorde i en av workshoparna på Gotland (mycket Gotlandsprat blir det, men vi hann med fantastiskt mycket på fyra dagar). Min kunniga kamrat Berit lärde oss att göra dem och här är några som jag och mina kamrater har gjort. Min är den grönspräckliga i mitten på den övre raden. Jag gjorde den av den bit målarduk. Målarduken hade jag egentligen virat runt de penslar som jag hade med mig.  Den här fiffiga burken kan man vrida ihop så att den blir alldeles platt. Nästan som magi.
Jag skall göra en till burk och då skall jag fota steg för steg och göra en instruktion, så att ni också kan få lära er. Jag återkommer.

I´ve made an amazing yar of fabric – or a trashcan if you want. This is a photo of mine (the green one in the upper row in the middle) and my friends. It´s foldable and you can use it for scraps, threads etc. I´ll make another one and make a tutorial som that you also can learn how to make them. I think that the tutoiral will be up in a week or so.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Tygburkar

  1. Tyg och otyg skriver:

    Åh, vad kul! En sådan skulle jag vilja lära mig att göra. Ser fram emot tutorial!

  2. Vad läckra! Jag ser också fram emot en beskrivning

  3. madde madde skriver:

    Jag fixar en tutorial, snart :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange