havet_o_jag3
havet_o_jag4
havet_o_jag1
havet_o_jag2
I går sken solen hela dagen och himlen glittrande blå. Luften var inte så varm, är inte det idag heller, så jackan var på. Men kinderna träffades av solen och av havsvindarna. Jag såg horisonten, vågskvalp, stenar och sand. Jag såg sjöfågel, båtar och sjöbodar. Jag såg horisonten från en annan plats än hemma. En ny plats. En ny liten fyr. Ett energigivande möte. Ett inspirerande möte. Ibland räcker det långt med ett kort möte.

Yesterday the sun really showed itself. Beautiful blue sky. I saw a small lilghthouse, a beach, waves and birds. I was in a place I´ve never been before. A nice meeting. Inspirational and beautiful – and short, but it was enough anyway. Happy.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange