onthemendband
ssp_on_the_mend
I förrgår var jag på konsert On the mend, ett musikprojekt för cancerfonden. Ett projekt där stans alla musiker, nästan, deltagit och ideellt spelat in en dubbel-cd till förmån för cancerfonden. Skivsläppet var förra helgen och i onsdags var det en helkväll med livemusik. En fantastisk kväll med musik, människor och helt enorm energi.

Projektet startades av en man, Mats, som ville göra något för sin cancersjuka fru Jeanette. Det är ett helt enormt arbete som de lagt ner och hon är också nu också friskförklarad.

Det är så många som drabbas. Nästan en folksjukdom. Min pappa, farmor och farfar har alla dött pga cancer. Jeanette, min fru har bröstcancer för andra gången. Cancer får mycket uppmärksamhet och välgörenhetspengar men det behövs mer! Det här är mitt sätt att bidra.
Mats Johansson

Om man vill stödja så kan man köpa skivan, bidra till forskningen. Du kan också läsa Jeanettes blogg och lyssna på skivan på Spotify.

I´ve been to a concert, On the mend, in support of finding cures for cancer. A great project. The Swedish Cancer Society is an independent non-profit organization with the vision of finding cures for cancer. The overall aim of the Society is to achieve a higher survival rate and a reduction in the incidence of cancer.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange