gotland_14
gotland_14_2
Väskan är packad och nu åker jag till Gotland. Vi, vännerna, är traditionen (vår egen, ganska nya) trogen och åker till Gotland över Kristi himmels-helgen.  Vi ska må gott, umgås, prata och så ska vi göra en massa -vi skall hålla små workshops för varandra i en vacker slöjdsal – och vi skall äta gott. Vi brukar hinna med en liten kort utflykt också, att få umgås med havet lite. Som jag längtat. Som jag behöver det.
Jag berättar sedan, nästa vecka eller så vad vi faktiskt gjorde.
Under tiden kan du kolla in något av det vi gjort tidigare år: solfärgning, marsma, mongoliskt broderi.

I´m off to Gotland. It´s a really beutiful place and I´m spengding the weekend with friends doing workshops, talking, wathning the sea and just having a great time. klick on the links and see what we did last year, and the year before.
/Madde

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange