betongkatt_anne_nilsson
kanotister_
tulpaner_i_vas
tvatt_maj_2015
Jag har haft en så bra helg. Lugn och skön och hemmavid. Anne Nilssons katt har fått komma ut på altanbordet. Kaffe och kakor i solen. Plötsligt en kväll kom några kanotekipage över gräsmattan helt ogenerat (de orkade inte paddla ända ner till herrgården pga vinden). Jag tog in våra vackra tulpaner och några syrenkvistar så de fick lysa upp köket och inte bara trädgården. Vi har haft middagsgäster och trevliga samtal, vi har småfixat utomhus och i trädgården. En lugn helg men ändå fylld av en massa. Tvätt har också fått torka utomhus i vinden och doftar fantastiskt gott. En återhämtningshelg helt enkelt.

I´ve had a great weekend at home. Being in garden, having dinner guests, letting the laundry dry outside and lots more. It´s been a calm, still and good weekend.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange