gulltuss_1
gulltuss_2
gulltuss_3
Jag gjorde en liten present i all hast till mina kamrater. Mitt i eftermiddagskaffet kom jag på att jag hade disktrasor (av bomull & cellulosa) hemma redo för tryck. Så det vara bara fram med ett papper, penna och skalpell. Snabbskrivet och snabbskuret. En gulltuss-trasa till min fina vänner. Planen var att en schablon, skuren i enkelt kopieringspapper, skulle räcka till alla nio trasor men det gjorde den inte. Så jag fick göra en ny till de tre sista.
En enkel och snabb present. Så dagens tips blir: om du har enfärgade disktrasor hemma och lite textilfärg kan du snabbt och enkelt fixa en present.

I made a quick and easy gift for my friends – using dishcloths, made by cotton and cellulose, and fabric paint. A quick and fun project.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to En liten present

  1. iHanna skriver:

    Tack igen! Jättefin present!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.