rutig_vaxduk3
Ett av de allra enklaste göra-om-projekten gjorde jag i helgen. Jag tog lite vaxduk, en sax och en häftpistol och satte fast en sommarduk på vårt sunkiga inte alls glada utebord. En klar förbättring tycker jag. Egentligen skulle hela möbelgruppen behöva en rejäl renovering och ny färg, men det blir inte den här sommaren så detta blir årets lösning för ett fräschare bord.

utan_vaxduk
rutig_vaxduk2
rutig_vaxduk
Jag häftade fast den för jag gillar inte riktigt duktyngder och dukklämmor. Här vid havet så blåser det ju emellanåt också och jag vill inte att duken skall hamna hos grannen. Att häfta fast den tycker jag är en bättre lösning. Duken lever i alla fall i sommar, kanske nästa också, vi får se. Snabbt och enkelt.

This is the easiest of projects. Oilcloth, staple gun and and old table. This table stands outside on the deck and we use it all the time, but it´s old and ugly and is really in need of a renovation. No time for that this year so I put a oilcloth on it, stapeled it on to the table. Clean and fresh.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 9 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange