koket_
Jag bryr mig inte så mycket om gardiner. Jag menar att jag inte syr nya eller byter särskilt ofta. I några rum i huset har gardinerna hängt i tio år (jo, jag har tvättat dem). Men nu har jag köpt nya till köket. Jag vill att de gardinerna skall ta lite plats, jag vill ha in så mycket ljus som möjligt och nu har jag hittat ett par som passar. Ja, nu och nu, jag köpte dem på mellandagsrean, men nu har de i alla fall fått komma upp.

koket_2
Jag tycker om dem för de är glada – både i uttryck och färg. De passar fint till våra grå köksväggar och vårt rutiga golv. Så nu blommar det – i alla fall inne i vårt kök.

I´m not a curtain-person. I don´t care that much about curtains. But now I bought new ones – happy ones – to our kitchen and i really like them. Happy colours and flowers.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Det blommar

 1. karin skriver:

  Himmelens fint!
  Så en blir glad av att titta på dom!

 2. madde madde skriver:

  Ja, jag med :)

 3. Åsa skriver:

  Så fina! och glada :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.