tulpaner_8_maj
Jag njuter våren och våra jättetidiga tulpaner. De är inte min förtjänst dock, de fanns här när vi flyttade hit för tio år sedan. Men de blommar i massor – jag tror att de är närmare 150 stycken. De står dock så till att våra grannar njuter mest av dem – de som promenerar förbi och våra närmaste ser dem från sitt köksfönster.

Det gror och grönskar lite överallt nu även om det går långsamt, härute kyler havet fortfarande. Men innan gräset växer till sig för mycket så blir det till att kratta idag – allt grus som hamnade på gräsmattan i och med vinterns snöskottning. Det blir en koll så att cyklarna mår bra och så lite annat plock och fix.
En lugn och stilla arbetshelg. Trevligt och nödvändigt.
Fast visst sjutton hinner vi fika också. Det finns syltkakor med hallonsylt.

I love our tulpis and they´ll soon be in bloom. There are a lot of them, I guess 150 or more. They where here when we bought the house ten years ago and they still bloom like crazy.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.