austin_vagg1
Jag fotar en hel del väggar (och ytor), hela tiden och jämt. Austin var inget undantag i detta. Jag har fotat massor och många väggar, stolpar, elcentraler, gatubrunnar med mera, med mera. Här får ni ta del av några fantastiska, konstiga, glada och underbara väggar jag såg på min resa.

 

austin_vagg2
austin_vagg5
austin_vagg6
austin_vagg8
austin_vagg9
austin_vagg10
I takes photos af walls and surfaces. I get that and Austin was no exception. Here are some of all the great, strange, beautiful walls I saw and took photos of.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Väggar, väggar, väggar

  1. […] fantastiska väggar från Austin, Texas. Jag blir lycklig av så mycket vackert och spännande. Här finns ännu fler (de jag visade härom […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange