nalbrev_gront_klart
nalbrev_gront_klart´3
nalbrev_gront_klart2
Det är klart! Mitt gröna nålbrev i kläde som jag berättade om för ett tag sedan är äntligen klart. Plastbitarna (vilken smart idé) är fastsydda på maskin så att de ligger på plats, och det är utmärkt snydd/stopp för nålarna. Inuti har jag sytt fast en bit randigt ylletyg, mest för dekoration. Jag återbrukade ett sidenband (från en tröja) till stängningsanordning – jag virar den runt knappen. Det här är ett alldeles utmärkt nålbrev, enkelt och smart och den bästa design jag testat (och sett) hittills. Jag gillar att jag ser allt som finns när jag vecklar ut den.

My green pachet for needles is done and I really like it. Here´s a link to the first post about it. It´s the best design I´ve seen so far. Love the plastic that protects the needles (and me).
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Nålbrev II

  1. karin skriver:

    Så himla fint!
    Bra gjort!

  2. Textil och sånt skriver:

    Snyggt – lockar till eget görande. Alldeles lagom handarbete och litet och nätt att ha med på resor. Tack för idén.
    Birgitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange