nalbrev_gront_detalj1
Jag har ett nytt nålbrev på gång – inspirerat av min kamrat Carina. Mitt förra nålbrev/hus jag gjorde är fint men faktiskt inte det mest praktiska då nålarna tenderar fastna när man drar ut flärpen. Detta, nya, är platt och utvikbart och det tror jag kommer att ha en mycket bättre funktionalitet.

nalbrev_gront
Till detta så använder jag kläde till utsida (ca.12,5 x 19 cm) och hittills har jag sytt på två band –  ett med rosor och ett som en kamrat köpt i Indien. Jag har bestämt mig att färgskalan skall vara grön/orange/svart. Till insida, foder, har jag ett bomullstyg, två bitar ylletyg och två bitar plast.

nalbrev_gront_insida_delar
Detta skall nu dekoreras lite mer och så skall jag sätta fast yllebitarna i bomullstyget (där skall nålarna sitta fast) och mellan bomull och ull skall plasten vara – som en skyddsåtgärd så att man inte sticker nålarna igenom alltihop. Jag tror att det blir bra, när det nu blir klart.

I´m in the process of making another pachet for needles. I think this one will be a better design and solution. I using, wool, cotton and plastic. The plastic will stop the needles to go through the green wool, wich is the face of the pachet. I just have to finnish it…
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Nålbrev II på gång

  1. […] är klart! Mitt gröna nålbrev i kläde som jag berättade om för ett tag sedan är äntligen klart. Plastbitarna (vilken smart idé) är […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange