gipshuvud_ovaiksmuseum
Jag ser små, små, små saker. Detaljer. Jag ser det stora, helheten och gör en översikt. Jag upptäcker och tar in. Jag iakttager och registrerar. Jag lyssnar. Jag samlar. Jag spar och sorterar bort. Jag lägger på hög och sammanfattar. Jag observerar. Att vara en iakttagande människa kräver sin insats. Att vara en iakttagande är också alldeles fantastiskt. Det är när jag observerar och upptäcker som jag lär mig – vad jag kan och kanske borde och det jag kan undvika.

Observanta människor lägger pussel. Beteendepussel. Orsak-och-verkan-pussel. Inspirationspussel. Less-is-more-pussel. Ibland har jag kameran till hjälp, ibland pennan, lim, papper och kritor. Ibland är trådarna till hjälp. Alltid ögat och örat. Alltid så. Jag ser små saker och stora. Jag iakttager och registrerar.

Jag spar bitar av världen och människorna, av orden och musiken, av tankarna och bilderna.
Jag reflekterar och spar.

I see the little things, the big things. I observe. I find. I regard. I reflect. I keep things, toss others. I do puzzles. I save what´s worth saving.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange