hugokrokodilen
Hittade världens finaste bok, i alla fall en av dem, om krokodilen Hugo. Hugo: elak, blodtörstig och jättefarlig? av Mia Nilsson. Ni måste läsa den. Den är helt fantastisk. Döm inte krokodilen efter de vassa tänderna. Inspiration fick jag massor, inte bara av berättelsen utan också av en utställning där femåringar jobbat med Hugo på olika sätt. Alldeles uppfylld av alla underbara målningar.

I found a great book, you have to read it. I might be translated, some time: Hugo: elak, blodtörstig och jättefarlig? av Mia Nilsson. I got inspired by the book  but also by paintings made by fiveyear olds. Great!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange