omgjord_tygvaska
Jag har här hemma en hel del tygväskor. Någon har jag sytt, en har jag köpt men de allra flesta har jag faktiskt fått. Tygväskor är en enkel och bra give-away för företag och organisationer och man kan få dem på konferenser, kurser och mässor bland annat. Jag använder de när jag handlar, har de som extra väska, packar lunchlådan och frukt i, bär biblioteksböckerna i dem osv.
Däremot så är jag inte alltid så förtjust i vad som står på väskorna. Jag kanske inte vill göra reklam för organisationen/företaget/eventet längre (eller någonsin). Så idag blir det det allra enklaste återbruket – applicera något över reklamtrycket. På den här svarta tygväskan (som har långa axelband, vilket jag gillar) var det tryckt en organisation som jag inte känner för att gå omkring med. Så jag gjorde snabbt och enkelt en applikation över trycket. Vips!, så är det min väska som inte ser ut som någon annans.
Vill jag så kan jag ju brodera, måla eller trycka på tygväskan också. Arbetsinsatsen kan ju faktiskt bli hur stor som helst. Men just den här gången så räckte detta för mig.

Tote bags is useful, simple and I like them. I have a lot of them and the most part of them is given to me – on conferences, fairs, workshops and different events. Even though the bag itself is nice I don´t always like going around like a billboard. So the easiest DIY you can do is to sew on some fabric on top of the print that you don´t like. Real easy! This black tote that I have has got a stripy fabric sewn on to it and now it´s a tote bag with my own design.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange