rosa_fagel_1
Jag hittade en litet fågel, en fantastiskt fin rosa fågel, på påsk-rean = halva reapriset, 7,50:-. Jag tycker att jag gjort ett riktigt fint fynd. Jag vill ha den i min trädgård, men eftersom den väger mycket lite skulle den lätt trilla omkull eller till och med kunna blåsa bort, så var jag tvungen att hitta på en lösning.

rosa_fagel_2
Jag tänkte på märlor att sätta fast den med i jorden, men kom att jag nog vill ha den på ett litet bord (när det nu blir dags att plocka fram trädgårdsgrejerna). Så då tänkte jag att jag skulle sätta fast den på en träbit men så kom jag på att sten är mycket bättre. Sten är tungt (så jag behöver inte ta en stor) och sten torkar fort om det regnar. Då handlade det bara om att hitta en sten, en ganska platt sten.

När jag stod med stövlarna på, redo att gå på stenjakt så kom jag på de rosa stenarna jag har, fältspat som jag plockade när vi gick upp på Balberget för en massa år sedan. Så fram med superlimmet och nu är fågeln redo, fastlimmad på sin sten.
Nu väntar jag bara tills det är dags att ställa i ordning på altanen lite.

I bouhgt a bird on easter-sale, it cost just about nothing and I love it. Wire and pink. But it´s very light weight so I glued it onto a stone (feldspathic wich I collected on top of Balberget a couple of years ago). So now it´s ready to put out in the garden whenever the weather gets a little bit better.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Fantastisk & rosa

  1. irenejb skriver:

    Vilken söt! Tänkte genast att en sådan fågel skulle passa i mina rabatter också. Den blev jättebra på en sten.

  2. […] visade ju min ståltrådsfågel för ett tag sedan. Den står nu på ett rosa plåtbord tillsammans med en sten och ett blått klot […]

  3. […] Så sedan några veckor så står det här stillebenet och välkomnar vid vår entré. En vacker påskfågel i ståltråd som jag limmade fast på en sten så att den skall stå på plats, en slät sten och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange