blanca
blancas_malning1
blancas_malning2
Även på mina breddgrader finns vårtecken. Min granne och tillika brevvän hittade en bit torr asfalt och gjorde en gatumålning. Den handlar om kärlek, men det ser ni ju. Världens bästa vårtecken. Jag fick också lust att måla på vägen. Kanske måste jag skaffa gatukritor.
Dagens tips: Måla på gatan (dina grannar blir glada då)

It´s spring, well it´s not but the small signs are showing more and more. One sign of spring is that my neighbour was making a painting in the street. It´s about love, but thats quite obvious as you can see. I want to paint in the street as well
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange