poesiantologi2
Jag har ju berättat om min poesiutmaning till mig själv och jag har haft några diktutmaningar till er här på bloggen, så ni vet ju att jag skriver, mer än mina blogginlägg. Orden har nog alltid varit mitt första uttryckssätt – talade eller skrivna. Genom orden kommer sedan bilderna på något sätt, även om jag inte formulerat någon verbal eller nedskriven text som skiss. Man jag kan nog säga att orden ligger först. Det som jag har enklast att ta till.
Men var tar de vägen?

poesiantologi
De allra flesta ord ligger i mina skrivböcker och i dokument och mappar i min dator. Jag delar och diskuterar också min ord, mina texter, i min skrivargrupp. Vi ses inte fysiskt så ofta, men jag vet att vi har varandra och över nätet är det också lätt att ses. Några av orden, några av texterna lägger jag upp på poeter.se. Där delar jag några av mina dikter emellanåt. Ibland är det långt mellan gångerna, ibland inte. Det har blivit en ansenlig mängd ändå den tid jag varit medlem där. Det är en rolig plats att vara på och det är skönt att ingen vet vem man är (i alla fall inte så många). Jag har medvetet valt att inte ha en personlig presentation för då får texten stå i fokus. Min person står inte i vägen för mina ord. Jag hoppas i alla fall att det fungerar så. Välkommen att läsa om du har lust.
Vad gör du av dina ord?

I´ve had poetry challenges here on the blog and I told you several times about my writing. I do write, everyday. Most of my writing is in my books and on my computer. Some I publish on a website, poeter.se, wich is for poetry. Welcome to read if you like (and understand swedish). Do you write? What do you do with your writing?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange