tadao_ando
Jag har sett ett program om en arkitekt – Tadao Ando – och jag är alldeles hänförd. Lyssna till hans filosofi, till hans tankar, se hans byggnader och konstruktioner. Det är helt fantastiskt. Han talar om hur arkitekturen hänger ihop med kulturen, med naturen.

“Samspelet med naturen får människor att känna sig mindre ensamma.”

Tadao Ando talar om betongen som naturmaterial. Han talar om former, ljus och avsaknaden av dekorationer.  På Svt Play kan man se en dokumentär om honom och hans arbete fram till den 5 april, passa på.

tadao_ando2
I saw a documentary about an architect, Tadao Ando. He´s brilliant. Look him up.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange