paskgrupp
Påsken närmar sig. Vi har en tidig sådan i år, vädret är också tidigare på ett sätt, mindre snö, varmare osv än vi kanske är vana vid, så det passar nog ihop. Påsken är en högtid – även om inte alla firar den särskilt – som markerar ett skifte. Vi har ett liv före och efter påsk. Efter påsk är våren allt mer tydlig, den gör sig mer påmind och ljuset, ljuset är verkligen tillbaka. Idag i radion skall jag prata om påsk på något sätt. Lyssna i eftermiddag på P4 Västerbotten.

Easter is coming up. Easter – the season that really sets spring going. The light is back. The warmth is in reach. Even though you might not celebrate easter it´s a turning point season wise. Today, on the radio, I´ll talk about easter – in one way or the other.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange