min_vecka_mars_2015_5
min_vecka_mars_2015_4
min_vecka_mars_2015_3
min_vecka_mars_2015_2
min_vecka_mars_2015
Jag måste bara få visa bilder från min vecka som gått, jag eller en dryg vecka får jag väl ändå medge. Jag har inte bara varit på Littfest som jag berättat om och där jag också bl a lyssnade till underbara Torbjörn Säfve, och fick ta del av Solja Krapu-Kallios nya bok underbara bilderbok Vad drömde du om. Jag har också varit på vernissage med sjuåringar, åkt buss, lyssnat till inspirerande ord på radio, målat, odlat, sett fotoutställningen Motiv för hållbarhet i Tegskyrkan  med mina foton. Jag har fikat och lunchat med goda vänner. Jag har träffat mina broderikamrater och jag har läst, läst och läst.
Har din vecka varit bra?

I have to show photos from my great week. Exhibitions. Litterature festival. Embroidery. Good friends. Many books. Paint. Threads. Words. How has your week been?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange