atc_byte_2015
I perioder har jag gjort och bytt väldigt många ATC. Det är ju ett snabbt och enkelt sätt att dels göra bilder på – i och med det begränsade formatet  – och dels att få sig en konstskatt.  Det finns ATC-bytesgrupper överallt på nätet att hitta (bloggar, forum eller grupper på facebook) – oavsett om du vill brodera, måla eller göra collage. Ibland finns också tillfällen till byten på bibliotek, museer eller i andra kreativa sammanhang. Håll ögonen öppna eller gör en sökning på nätet så hittar du något som passar.

atc_byte2_2015
atc_byte1_2015

Nu är det långt mellan gångerna jag gör ATC. Jag har haft andra uttryck i fokus, allt får inte plats på samma gång. Men nu har de börjat smyga sig in igen. Nu har jag målat lite med textilfärg på bomullstyg. Jag har klippt ut bitar i rätt storlek och de ligger nu i min marsma. Så när jag inte riktigt vet vad jag skall göra så är det bara att sätta sig med ett litet ATC. Det är ett utmärkt sätt att testa idéer på. Riktigt roligt.

I do like ATC´s. It´s a quick project, a great way to try out new ideas or just to spend time. I love the swapping – it´s such an easy way to get yourself an artcollection.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange