staltradskurs_mars_2015
Jag har haft ståltrådskurs i veckan och det var så fantastiskt roligt – det är det faktiskt alltid. Jag går alltid ifrån en kurs alldeles upplyft själv. Upplyft av den lust, glädje och inspiration som infinner sig. Det är så otroligt belönande när kursdeltagarna går hem med målet att införskaffa material så att de kan fortsätta. Jag fick så fina ord och fint bemötande. Jag mötte en otrolig skaparglädje och lust. Den känslan spar jag på.
Kanske är det dags att boka in några inspirationskurser längre fram i maj. En ståltrådskurs här ute vid havet. Maila mig om du är intresserad: info(at)designmadde.se.
Ha en fin fredag vänner!

I have had a wire-workshop this week and it´s so rewarding. I´m filled with inpiration myself from all the participants. It´s great. Perhaps it´s time to set dates for workshops in may – at my place by the sea. Send me an e-mail if you are interested: info(at)designmadde.se.
/Madde

2 Responses to Kurs är så kul

  1. Elisabet skriver:

    Ja, visst är det kul att ha kurs! Alltid spännande att se vad kursdeltagarna hittar på. Åker österut senare idag för att hålla kurs utanför Södertälje i helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange