krasse_pa_gang
krasse
Det börjar nu, vårhysterin menar jag. Inte för att jag inte tycker om våren: barmark, sol, mer ljus och något varmare dagar. Även om det är tidigt här uppe i norr. Det hinner nog komma lite snö till eller vad tror ni? Men åter till våren. Det är ju då man kan möta ute-fascisterna = de som inte har någon förståelse eller acceptans över att man med glädje sitter inomhus och läser, broderar eller målar trots att solen skiner. Hör dom inte själva på hur dom låter? Det är också nu man peppras av alla duktiga och kapabla människor som förodlar och planerar årets skördar.
Så idag i radion pratar jag om odling. Världens mest belönande odling och att man samtidigt kan vara inomhus och göra allt det där man gillar.

Här är förra veckans inspiration, då jag pratade om picklad lök:

It´s getting closer and closer, spring I mean. I love the light, the warmer sun. But it´s still really early here up in the north. But it´s a time when you can run into the outdoor-fascists – the ones who have no understanding for indoor activities (books, poetry,, embroidery, painting) when the spring/sun/blue sky is here. Well, never mind them. I´m doing radio today, as usual.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.