band_bytesaffar_1
Jag har en massa garn, som jag fått i gåva, fast jag inte stickar. Jag använder en del garn ändå ibland, till garnbollar, till hitte-på-projekt och i mina workshops. Jag har gett bort garn också, till människor som jag vet stickar. Både privatpersoner och till en Röda Kors-grupp.

band_bytesaffar_2
Nu senast så har jag gjort en liten bytesaffär. Jag bytte bort fint ullgarn, som blev väldigt uppskattat, och jag fick dessa fantastiska band istället. Fina bomullsband med brodyr, lakansspetsat och så ett vackert vävt band och så det finaste av alla (ja, idag ialla fall, en annan dag kanske jag tycker att något annat är vackrast) det med orangea rosor.

band_bytesaffar_3
Nu sitter jag och klurar på vad jag skall göra med mina band. Kanske skulle jag kunna göra en detalj på en klänning eller något annat klädesplagg – något jag redan har eller något jag syr. Eller ska jag dekorera en tygväska med band. Ja, jag måste tänka på saken och testa små idéer. Dagens tips blir i alla fall att ha ett materialbyte med någon. Ni har säkert något hemma som ni egentligen inte använder men som någon annan behöver eller vill ha. Kanske ett byte vore på sin plats?

I´ve swapped yarn –  I have a lot even though I don´t knit – to these wonderful ribbons and laces. The swap was a success on both sides. My favourite, at the moment anyway, is the one with the roses.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Bytt bytt…

  1. Britt Dahné skriver:

    Vilken kul idé. Tänk om vi Gulltussar gör varsit litet paket ( ett fint sånt) som vi fyller med något fint… Garn, knappar, band eller annat som är bra att ha! Sen byter vi med varandra och det blir nästan som julafton på kristihimmelfärds helgen!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange