Det är roligt när man hittar inspirerande saker och nu har jag fått nys om ett gratisnummer av tidningen Through our hands. Det är bara att klicka på bilden och läsa och inspireras.

 

Annars så ska jag göra inköp idag och senare under dagen så packar jag grejer och organiserar material. På lördag och söndag har jag mitt program Frida och känslorna – dels i Örnsköldsvik och dels i Umeå. Det är ett program om Frida Kahlo, hennes konst och om självporträtt.

frida_1
frida_2

Det är otroligt roligt och spännande att prata Frida Kahlo med 4-6 åringar. Sedan förbereder jag också tisdagen, då jag åker till Lycksele, för att ha en nåltovnings-workshop med sportlovslediga barn på biblioteket och på kvällen skall jag möta en bokcirkel och göra ett enkelt block, bokmärken och jobba med skrivarövningar med dem. Jag har riktigt intensiva, roliga dagar framför mig. Hur ser din helg ut?

I´m planning and preparing a lot of workshops – this weekend I´m doing three about Frida Kahlo and on tuesday I´m working with needle felting and writing. There´s a lot of things in my head right now. And then I found this free and inspiring magazine. Click on it to read.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange