skriva_bok_penna
I höstas så handlade ett av mina inspirationsprogram i radio om att skriva. Jag pratade om att ge sig själv förutsättningar för att skriva, några skrivtips – bl a en haiku-utmaning – och om att skaffa sig en skrivande vana. Att det tar 66 dagar/gånger innan man tillskansat sig en vana. Jag berättade häromdagen att jag själv gjort det, skaffat mig en vana – jag har skrivit poesi ett år i sträck nu.
Inspirationsprogrammet om skrivande fick mycket fin respons. Jag fick haiku-dikter i e-postlådan. Jag har vänner som inspirerades av programmet och har skrivit haiku-dikter 66 dagar i följd. Jag är otroligt glad och stolt över allt detta, att jag kunnat inspirera till skrivande. Skriva – som så många gör, så därför blir det ytterligare några skrivarövningar i eftermiddagens program i P4 Västerbotten. Så lyssna 17.00!

Här kan du lyssna på programmet om skrivande som sändes den 4 november 2014:

In november I did a radio-program about writing and making a habit out of writing. That program went very well and I´ve had a lot of good response to it, so today´s program is also about writing. Some new tips for you, at 17.00, at Radio P4 Västerbotten.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange