painting_exchange_2015_1
För två år sedan gjorde och skickade jag in en skissbok till Brooklyn Art Library i New York. Det var ett riktigt roligt arbete. Är du intresserad så finns all info HÄR. Jag får veta per mail när någon lånat och tittat i den. Jag följer också Brooklyn Art Librarys olika kreativa och konstnärliga utmaningar. Vissa har jag varit med, andra inspireras jag av. Nu har jag hoppat på en utmaning som jag tycker låter så otroligt rolig, nämligen, Pen Pal Painting Exchange.

painting_exchange_2015_2
painting_exchange_2015_3
Detta är en riktigt enkel utmaning, det är helt enkelt ett målningsutbyte. Jag gör en målning och får en annan tillbaka. Jag vet inte riktigt vad jag ska måla ännu (så just den biten är väl inte helt enkel), jag tänker så det knakar och skissar lite. Det måste få gro och mogna ännu lite till tror jag. Men jag ser fram emot det. Under tiden jag tänker, så följer jag den här utmaningen på facebook och får se målningar som redan gjorts och skickats.

Two years ago I submitted a sketchbook to the Brooklyn Art Library. Now I´m participainting in the Pen Pal Painting Exchange. I don´t know what to paint yet, but I´ll think of something. Meanwhile I look and get inspired by all tha paintings that´s already been made on facebook.
This is so much fun.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.