konsten_att_lasa_och_skriva

Jag har mycket skrivande i huvudet. Många ord och många meningar. Jag tänker många tankar om de ord jag har inom mig och vad det skall bli av dem. Under tiden så läser jag, mycket. Jag läser romaner och kåserier. Jag läser artiklar och bloggar. Jag läser böcker om skrivande. Jag tänker. Jag tänker många tankar.

om_konsten_att_lasa_o_skriva
Återigen så läser jag Olof Lagercrantz fantastiska Om konsten att läsa och skriva. Vad gör du med dina ord?

I´ve got a lot of words in me at the moment. A lot of sentences. A lot of letters and words. Trying to figure out what to do with them. Meanwhile I read, a lot. I read novels, short stories and I read books about writing. Once again I´m reading the great book The art of reading and writing by Lagercrantz.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange