fixa_en_ateckningsbok
Det är väldigt viktigt för mig vilken sort bok jag använder. Bok till olika saker. Jag berättade ju om att när jag skriver poesi, för hand, så föredrar jag reporterblock. Små, nätta block av god kvalitet. Ett annat block, eller bok, som jag använder är en anteckningsbok – med blanka blad och hårda pärmar. Den använder jag till mötesanteckningar, föreläsningar och idéer. Förr så hade jag olika block till olika saker, men det funkade inte – jag hade alltid de anteckningsböckerna på fel ställe. Så sedan några år har jag nu en bok och det fungerar riktigt bra. Även här måste jag ha en bok av god kvalitet. Den skall tåla att öppnas och användas om och om igen. De som jag gillar har sällan någon stängningsmöjlighet, vilket jag vill ha då jag ofta har med mig en dagordning, en skiss eller annat i boken. Så då är det bara att ta fram håltången och en rundresår och fixa det själv. En modifierad bok blir den bästa boken.
Vad föredrar du för anteckningsböcker?

I use a lot of notebooks. I told you that I like moleskines reporter when I write poetry by hand. When I take notes at meetings, lecturs, talks or write down ideas I need another book. I like the ones with blank pages and hard covera. They seldom (or never) have a lock so I mod them myself with an elastic band.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Modifiera

  1. […] ett år sedan ungefär så modifierade jag en anteckningsbok, tillsatte en gummisnodd för att den skulle hållas stängd när jag har den i väskan. Då tog […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange