vaggmalning
vaggmalning2
Jag har ett träd. Jag har inte bara träd i trädgården, jag har ett träd inne också. Jag har ett träd på väggen. Ett frihandsmålat träd i grått (nja, paynes grå, vitt och lite svart) på en flamingorosa vägg. Bredvid trädet hänger en citron, som jag verkligen tycker om – en liten oljemålning på papper – det första konstverk jag köpt. Det var på en elevutställning och jag minns inte längre vem som gjort citronen, den var signerad på baksidan av den passepartout som jag köpte den i (som var av dålig kvalitet). Ramverkstaden som ramade in citronen skulle spara namnet på konstnären och montera det på baksidan av bakkartongen, med de misslyckades helt och hade kastat allt när jag hämtade ut citronen.
Men citronen trivs på den rosa väggen, mellan trädet och damen. Damen har jag målat.

I have got a tree, not just in my garden but in my house as well. A grey tree on a pink wall. I´ve painted it. Besides the tree is a lemon – the first artwork that I´ve bougt. It hangs beside a lady that I´ve painted.  They´re all happy togehter on the pink wall.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Jag har ett träd

  1. Synne skriver:

    Oi, så fint! For en god idé å male rett på veggen, og for en stilig effekt med grått på rosa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.