origamihjartan_pa_trad
origamihjartan_pa_trad2
Jag har hjärt-fokus den här veckan. Jag jobbar vidare med de origaminhjärtan jag lärde mig förra veckan. Jag har gjort fler och skall göra fler under veckan också. Jag förbereder också annat. På lördag är det nämligen hjärtan för hela slanten på Väven – alla hjärtans dag – jag har öppen workshop i ateljén på plan 4 mellan 12.00-15.00. Här finns hjärtan att göra för stora och små. Hoppas att vi ses.

I´m focusing on hearts this week. The origami ones I learned to do last week and others. I´m giving an open workshop – on saturday –  on valentine´s day at Väven. Everyone is welcome.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hjärtan hela veckan

  1. Elisabet skriver:

    Till och med jag faller för origamihjärtana, trots att mitt skapande i vanliga fall är väldigt “hjärtlöst”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.