garnbollsblommor
Jag gillar vackra saker, blommor och färger. Jag gillar det enkla som inte kräver så mycket omvårdnad. Vi har inte många krukväxter här hemma, jag kan räkna dem på ena handens fingrar och alla bor i köket. Snittblommor däremot köper jag hem emellanåt när jag längtar efter färg, eller en blommande krukväxt – men hos mig har den begränsad livslängd. Blommor och växter i all ära men de kräver skötsel, något jag inte riktigt är intresserad av. Så jag försöker hitta andra vägar till färgklickar. Jag brukar knyta band i olika färger på grenar och ställa i vaser. Jag målar trädgrenar och en massa annat. Nu har jag gjort evighetsblommor av garnbollar.
Det handlar radioprogrammet om i eftermiddag i P4 Västerbotten.

Förra veckan pratade jag skrivande och delade med mig av ett par skrivarövningar:

I like beautiful things, and I like flowers but I´m not made for caring for flowers and plants. So I do other things – like eternity-flowers out of yarn.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.