aterbruksklanning_blommig
aterbruksklanning_blommig2Jag är verkligen inne i sömnad, jag har ett sy-il (för er som förstår vad det betyder). Jag har ju gjort ett par klänningar med prinsess-skärning och sedan gjorde jag den första återbruksklänningen, gjord av makens t-shirtar. Nu har jag gjort ännu en klänning och återigen en återbruksklänning  – av en svart avlagd t-shirt från makens garderob och en av mina egna gamla tunikor som jag aldrig använder längre. Voila! en klänning. Jag är så förtjust i den här modellen, jag trivs verkligen i den. Jag gillar också det slumpmässiga i klänningens design – att det blir skarvar här och där och den blir olika på båda sidor. Den blir mer egen på så sätt, den blir bara min.
Dessa återbruksklänningar har gjort att jag gått igenom garderoben ordentligt. Jag har då gallrat ut fler plagg så jag måste nog göra en klänning till…

I´ve made another dress – out of old t-shirts. Like this one. This new one is made from one of my husbands old black t-shirts and my old tunic, wich I never wear. I´m so happy about this modell. Like it very much. I might have to do another one…
/Madde

 

Tagged with:
 

7 Responses to Återbruksklänning II

 1. irenejb skriver:

  Jättefin! Borde bli bättre på att utnyttja den tid som finns så kanske jag skulle hinna med lite egna projekt jag också.

 2. Åsa skriver:

  SÅ fin den också! Så roligt att kunna sy sina egna kläder :)

  • madde madde skriver:

   Tack :) Jo, det är bra och roligt och faktiskt inte så svårt, man måste bara träna lite, med enkla modeller i början.

 3. Elisabet skriver:

  Vad bra det blir! Lyckos du som har ett mönster som passar så fint.

 4. […] fanns så mycket var att det räckte till en klänning. Det är samma modell på denna som på mina återbruksklänningar. Jag är helnöjd och den passar finfint. Jag har för inga pengar alls faktiskt fått mig en massa […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 20 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange