winterwritingworksop

winterwritingworksop2
En skrivarworkshop, på sju dagar, är jag med om just nu. Winter Writing Workshop. Jag får ett mail om dagen med reflektioner och tankar om skrivande, om vad skrivande är för mig och så en eller flera övningar att göra. Jag gillar det. Det är enkla och givande övningar och jag har faktiskt skrivit texter och fått andra ingångar än vad jag brukar ha och det är riktigt roligt. Det är så lätt att fasta i det man brukar göra. Det är så lätt att falla tillbaka på det man känner och vet att man behärskar. Det är lätt att vara i sin bekvämlighetszon. Så fantastiskt nyttigt att kliva utanför ibland. Så många spännande saker man kan upptäcka.
Tycker du att det verkar roligt så klicka på länken och gå en workshop du med.
Ha en fin lördag!

I doing a Winter Writing Workshop – a great seven days workshop. It´s writer development exercises and texts about writing and questions – what writing is to me. I like it, a lot. Join if you feel like it.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Winter Writing Workshop

  1. Gabriella skriver:

    Låter ljuvligt! Här pågår en alldeles egen femhundraordomdagen-utmaning som jag startade i går. Ska sluta surfa nu och sätta dagens första på pränt. Önskar dig en riktigt fin start på det nya året, i det nya ljuset som återvänder nu!

    • madde madde skriver:

      Din 500-ordsutmaning låter bra den med. Jag ska göra några sådana också tänker jag med, blev inspirerad. Jag gillar ju det begränsade formatet. Må fint :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange