tekunskap_XIV
Att sprida vänlighet i världen, vänliga ord, det tror jag på. Jag tror på att behandla andra så som jag själv vill bli behandlad. Jag tror på att innerlighet och vänlighet från medmänniskor stärker mig själv som människa. Så för att kunna bli stärkt själv så måste jag ge till andra. Vänlighet ger självkänsla och självförtroende. Så ge ett vänligt ord, eller flera, från hjärtat, till någon som du möter idag. Tekunskap.

Kindness in words creates condidence. So why not say kind things today, from your heart, to someone today. What goes around comes around. Wisdom from teabag on a sunday.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Tekunskap XIV

  1. Karin Larson skriver:

    Jag tror som du, Madde.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange