spetsduksmandala_1
spetsduksmandala_2
Det här med mandalan är så skönt. Det är avkopplande, avslappnande och meditativt. Har också kommit på att det här är något jag gjort länge, inte mandalan i sig men att med pensel göra mönster och former. Att försvinna in i linjer och former, att skapa mönster och förhållanden. Jag påverkas, i det här fallet, säkert av undermålningen, men jag vet inte riktigt hur. Jag tänker inte, planerar inte, jag bara gör. Jag låter handen och penseln styra.

I like mandalas, the calm paintings. Lines, forms, patterns. It´s meditatin with a brush. I don´t think, I don´t plan, I just do.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange