kerstins_atc
kerstins_atc2
Jag har fått post. Ett brev med två fantastiskt inspirerande ATC. Hjärnan och handen bakom är Kerstin Hammarson – en helt underbar konstnär från västkusten som broderar och skulpterar på och med allt möjligt material. Kerstin föreläser, ställer ut, ger kurser/workshops och är slöjdklubbshandledare. Tack för underbara ATC. Jag skickar också till dig, måste bara klura lite. Det kan ta lite tid bara.

Kerstin är en människa som jag lärt känna lite genom hennes arbeten men aldrig träffat i levande livet. Vi har bara mötts på nätet, via våra respektive uttryck och arbeten. Det är en av sociala mediers underbara egenskaper – att man faktiskt kan möta människor som man har saker gemensamt med, som man inspireras av och har glädje utav – utan att man behöver befinna sig på samma plats.
Som alla ni kära bloggläsare  – några känner jag väl, andra lite, några vet jag vilka ni är och många har jag aldrig träffat. Men lova mig, om ni ser mig eller träffar på mig någon gång – säg hej, ge er till känna. Jag skulle tycka att det vore otroligt roligt.
Ha en fin lördag!

I´ve got mail. Beautiful ATC´s by Kertsin Hammarson form the west coast. She´s an amazing artist and I´m so inspired by the work that she does.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Fantastiska Kerstin

  1. Kerstin Hammarson skriver:

    Alla fina ord!! Tack. Vårt möte i verkligheten finns säkert. Spännande att ha det kvar. Att ha det att se fram emot. //Kerstin

  2. […] häromdagen och i den låg ett målat kuvert med ett ATC och kuvertet vad adresserat till Kerstin. Det har bara inte fått ett frimärke och lagts på lådan. Men nu, 10 månader senare eller så, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange