julsaker
Jul och advent är bortplockad. Det känns som det räcker nu. Nu är jag nöjd och nu är jag faktiskt också less. Vi är inte de största julfirarna och vi har inte så himla mycket pynt så det är ingen svårighet att plocka bort, det går rätt fort (och ställa fram när det är tid för det). Nu ligger adventsstakar, stjärnor och julgranskulorna i en låda på vinden. Vår lilla gran står i förrådet och väntar, redo att lyftas ut nästa jul. Jag väntar inte på julen, jag har fullt fokus på januari och februari nu. På att det blir lite, lite ljusare varje dag. På att vi kanske ska få riktig vinter snart, så att jag kan få åka skidor på isen, dricka varm choklad och fota havsörnarna.
Det ser jag fram emot just nu.

Christmas and all (we don´t have that much) the decorations are put away in a box and they are probarly waiting for next christmas. I´m not waiting for that though, I´m waiting for winter, real winter, for skiing on the ocean. I´m waiting for the light to return, for hot chocholate and cathing the eagles with my camera.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Bortplockat

  1. irenejb skriver:

    Vi har fått snö, så jag hoppas på mer så att dt går att åka skidor även här. Yxbacken har öppnat, så utför kan jag åka, men vill åka längd också. Varm choklad kan det nog bli men jag tror inte att jag kommer att fotografera några havsörnar :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange